August Gooris: Lid van Eurojuris advocatenkantoren

Gooris Advocaten

Wij vormen een middelgroot advocatenkantoor in Jette waar efficiëntie, direct contact met de cliënt en optimale dienstverlening centraal staan. Niet alleen pleiten en partijen vertegenwoordigen in rechte zijn belangrijk voor het kantoor, maar ook raad geven en compromissen trachten te bereiken. Onze materies? Handelsrecht, strafrecht, verzekeringsrecht en recuperaties.

Eurojuris

Wij zijn lid van Eurojuris, het belangrijkste netwerk van zelfstandige advocatenkantoren in Europa. Het verenigt ongeveer 650 kantoren en 5000 advocaten over heel Europa en werkt samen met geselecteerde en betrouwbare correspondenten over de hele wereld. Elke nationale divisie selecteert in eigen land erkende, middelgrote zelfstandige kantoren op basis van de Eurojuris-kwaliteitscriteria. Het objectief is bedrijven, coöperaties, overheden en private klanten direct legaal advies en lokale vertegenwoordiging aan te bieden.


Door uw dichtstbijzijnde Eurojuris-kantoor te raadplegen heeft u niet alleen een wereldwijde legale bijstand, uw advocaat zal de aangewezen confrater in het buitenland contacteren of u doorverwijzen naar de advocaten die u moet contacteren. Daarenboven voldoen alle Eurojuris-kantoren aan de interne kwaliteitsnormen inzake tarieven, kennis van buitenlandse talen, efficiënte organisatie en confidentialiteit. Het hoofdkwartier van Eurojuris heeft in 2005 het ISO 9001-certificaat ontvangen en draagt dit tot en met vandaag.

Wegbeschrijving

U vindt ons advocatenkantoor in Jette, op ongeveer 500 meter van de Basiliek van Koekelberg. Wij zijn vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. U vindt een contactformulier op onze website.

Gooris August

Advocatenkantoor August Gooris - Jette